Президентът Румен Радев  и съпругата му Десислава Радева украсиха елхата

...
Президентът Румен Радев  и съпругата му Десислава Радева украсиха елхата
Коментари Харесай

Румен Радев и деца от Българската Коледа украсиха елхата в президенството

Президентът Румен Радев  и брачната половинка му Десислава Радева украсиха елхата в президентството дружно с децата, подкрепени от благотворителната самодейност " Българската Коледа ".

" Коледа е нашият най-светъл празник, който ни зарежда с доста добрина и ни подарява с доста религия и доста вяра. Коледата сбъдва нашите фантазии ", съобщи президентът.

По традиция президентът кани десетки деца и техните родители за украсяването на празничното дърво.

По думите на Радев най-хубавото на този празник е, че ни събира дружно и ни припомня, че когато хората са дружно, когато се поддържат, животът е по-добър и по-светъл.

" Най-красивото нещо в Коледата са вашите детски усмивки ", сподели президентът.
 БГНЕС-->
На тържеството децата изработваха коледна декорация, украсяваха коледни сладки благодарение на професионални готвачи, писаха писма до Дядо Коледа, а за положителното въодушевление се погрижиха децата от отбор " Пламъче " и от 144-о СУ " Народни будители ".

" В поддръжка на децата с тежки болести и увреждания " е тематиката на шестнадесетото издание на благотворителната самодейност " Българската Коледа " тази година. Президентът Румен Радев даде начало на акцията преди седмица в Стара Загора.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР